Wijthmenerplasloop

In 2011 is in Wijthmen binnen het verenigingsleven het initiatief ontstaan om een jaarlijks terugkerende hardloopwerdstrijd te gaan organiseren. Hardlopen is nog altijd een populaire sport in Nederland en daarbij ontleent de prachtige omgeving van de Wijthmenerplas zich uitstekend als parcours voor een hardloopwedstrijd. Als organisatie zijnde hebben wij het deelnemersveld sinds de eerste editie alleen maar zien groeien. Een positief gegeven waar wij trots op zijn en wat voor ons de drijfveer is om ook deze editie weer tot een groot succes te maken!

 

 

Inschrijven

Het inschrijven voor de Fakkert Diervoeders Wijthmenerplasloop is centraal georganiseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de website mijninschrijving.nl. Indien u in het menu op de button inschrijven klinkt wordt u rechtstreeks doorgelinkt naar onze pagina op mijninschrijving.nl. Hier kan de gewenste afstand geselecteerd worden om vervolgens het inschrijfgeld te voldoen. Het inschrijfgeld voor de verschillende onderdelen is bedraagt:

 

- AA Drink Kidsrun 2,5 kilometer €3,00

- Fakkert Diervoeders Wijthmenerplasloop 5 & 10 kilometer €7,00

 

LET OP: Inschrijven voor aanvang op de dag zelf is alleen nog mogelijk tot 30 minuten voor de start via de website 

 

 

 

Lopersinformatie

De AA Drink Kidsrun wordt georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud. Het parcours is ongeveer 2,5 kilometer lang. Voor de 5  kilometer geldt een minimale leeftijd van 13 jaar. De 10km is toegankelijk voor 16 jaar en ouder

 

 

Tijdregistratie & Uitslagen

Vanzelfsprekend is een ieder na het bereiken van de finish bij de desbetreffende afstand benieuwd naar zijn of haar gelopen tijd. Om een nauwkeurige tijdmeting te verwezenlijken maken wij gebruik van een tijdwaarnemingsysteem op basis van een chip die verwerkt is in het startnummer. Het startnummer ontvangt u bij aanvang van de loop. 

 

Zowel voor de kidsrun als voor de 5 & 10 kilometer wordt er gebruik gemaakt van deze tijdwaarneming. De uitslagen worden na afloop vanzelfsprekend gepubliceerd op de site!

 

Om van een ieder een nauwkeurige tijdmeting te verwezelijken maken wij gebruik van een tijdwaarnemingsysteem

 

 

Verantwoordelijkheid

Iedere deelnemer loop op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm dan ook. Verzekering is een verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf. Tevens vindt er bij onverhoopte afgelasting geen restitutie plaats.

 

 

Garderobe & kleedruimte

De start en finish zijn bij het Kulturhus in Wijthmen. In het Kulturhus zijn kleedkamers beschikbaar waar een ieder zich kan omkleden en indien gewenst kan er na afloop gebruik worden gemaakt van de aanwezige douches. 

 

Het gebruik van de kleedkamers is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, vernieling etc. Laat dus geen spullen van waarde achter in de kleedkamers.

 

 

EHBO

Bij elk sportevenement is er onverhoopt wel eens sprake van blessures en ongemakken. Tijdens de Wijthmenerplasloop is er EHBO aanwezig. 

 

 

Parkeren

De start en finish zijn bij het Kulturhus. Om deze reden is de aanwezige parkeerplaats op deze dag buiten gebruik. Auto's kunnen geparkeerd worden in het weiland naast het Kulturhus. De aanwezige parkeerwachten wijzen u graag de weg. Fietsen kunnen daarentegen gewoon bij het Kulturhus geparkeerd worden. 

 

 

Prijzen

Aan de deelnemers van de kidsrun wordt voor hun prestatie na afloop een medaille uitgereikt. De nummers 1, 2 en 3 worden naast de medaille uiteraard beloond met een prijs!

 

Bij de 5 & 10 kilometer worden er zowel voor de dames als de heren prijzen in natura uitgereikt voor de nummers 1, 2 en 3 in de categorieën:

- Mannen en vrouwen tot 40 

- Mannen en vrouwen 40+

 

 

Uitslagen

Na afloop worden de uitslagen van de verschillende afstanden gepubliceerd op deze site. Daarnaast zijn ze beschikbaar op uitslagen.nl. 

 

Starttijden

Start en finish:

Kulturhus Wijthmen

Erfgenamenweg 14, Wijthmen

info: franskerkum@gmail.com

 

Tijden:

Kidsrun 2,5 km   start 13:15 uur

5 en 10 km          start 14:00 uur

Sponsoren

Wilt u ons ook steunen? Klik hier.

 

 

 

 

 

Coop Oldengarm - Berkum

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Wijthmenerplasloop © 2013 - 2022 alle rechten voorbehouden.