Ondanks de regen werd de 10e Wijthmenerplasloop een groot succes. Het vernieuwde en uitdagende parcours, de verruimde prijzenpot, de verloting op startnummer na afloop: het werd door de lopers zeer gewaardeerd en het leverde een recordaantal deelnemers op.

Bij de kinderloop voerden Linde Groen (bij de meisjes) en Niek Hooiveld (bij de jongens) het veld aan. Linde werd daarbij ook nogeens winnares overall!

Opde 5,2km was Anniek Kloosterziel de snelste bij de dames onder 40jaar. Boven 40 was dat Annemiek Klein. Bij de mannen ging de eer naar Joep Bisschop en Melle Mulder

De 10,4 km werd een prooi voor Naomi Heimensen bij de dames onder de 40, en Thea Klink boven de 40. Bij de mannen waren het Sjoerd Rosema die bij de jongere mannen won, waarbij Falco Olivier overall winnaar werd en tevens de lijst met mannen 40+ aanvoerde.

 

De organisatie wil alle vrijwilligers, sponsoren, tijdwaarneming, speaker en deelnemers heel hartelijk bedanken. Zonder jullie allemaal is het niet mogelijk zo'n fantastische dag te organiseren!

 

Starttijden

Start en finish:

Kulturhus Wijthmen

Erfgenamenweg 14, Wijthmen

info: franskerkum@gmail.com

 

Tijden:

Kidsrun 2,5 km   start 13:15 uur

5 en 10 km          start 14:00 uur

Volg ons op Facebook

Sponsoren

Wilt u ons ook steunen? Klik hier.

 

 

 

 

 

Coop Oldengarm - Berkum

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Wijthmenerplasloop © 2013 - 2022 alle rechten voorbehouden.